Top Social Icons

Left Sidebar
Left Sidebar
Featured News
Right Sidebar
Right Sidebar

Monday, March 31, 2014

Chummy Chum Joins SM Foundation at Binan Health Center

CCF headed to Binan, Laguna to be with SM Foundation for another medical mission at Binan Health Center. Aside from free medical checkup and medicines, SMF also sponsored the renovation of the said health center. 
This is part of their mission wherein they help renovate old health centers that caters to the poorest of the poor.  Binan Health Center is very lucky to be one of the beneficiaries of the said program. 
CCF is one with SM Foundation in its mission of giving back to the community by imparting joy to the poor people especially the children.1 comment

  1. những cách giảm cân cho bà bầu sau sinh là những cách nào nhỉ? có hiệu quả không? thực phẩm giúp giảm cân sau sinh có hiệu quả đối với cơ thể bà bầu không, ngoài ra nó có bổ sung đủ chất dinh dưỡng không. những thực phẩm bà bầu nên kiêng là những thực phẩm nào và nó có ảnh hưởng đến thai nhi không, hieu biet khi mang thai của chúng tôi sẽ là cẩm nang cần thiết cho các bạn trong giai đoạn mang thai, ba bau co nen an các món ăn nào và nó bổ sung dinh dưỡng đủ cho cơ thể không, hieu biet khi mang thai rất có ích cho bà mẹ mang thai.

    ReplyDelete

Copyright © 2016 Chummy Chum, powered by Blogger.